Stine Marie Zink

Parterapeut og psykoterapeut MPF

Jeg har altid været optaget af, hvordan de relationer, vi indgår i, har stor betydning for vores livskvalitet.

Siden jeg var barn, har jeg læst rigtig meget skønlitteratur. Jeg er sikker på, at det lagde grunden til min evne til at indleve mig i andre. Skønlitteratur handler dybest set om mennesker. Ofte har jeg oplevet, at andre betroede mig ting, de ikke havde delt med andre før.

Det tog dog tid, før jeg professionelt begyndte at bruge min evne til at tale med andre. Først i 2010 slog jeg ind på psykoterapiens vej. Fire år senere sprang jeg ud som selvstændig psykoterapeut. Jeg havde intet sikkerhedsnet – kun et brændende ønske om at virke som psykoterapeut.

Jeg nyder alsidigheden i mit arbejde. Hvert menneske kommer med sin unikke historie. Jeg ser det som et privilegium at kunne bidrage til, at andre får et bedre liv.

I 2011 blev jeg skilt efter 17 års samliv. Jeg bor sammen med mine to døtre fra hhv. 2005 og 2007. Siden 2013 har jeg haft en ny kæreste.

Jeg har særligt fokus på

Uanset om du har brug for et tjek af dit parforhold, eller om I står i en krise i dit parforhold, så kan jeg hjælpe. Jeg støtter jer i at få styr på kommunikationen. Og i at se på de mønstre, der ligger under det, der går skævt imellem jer. Med den rigtige indsats kan I få det forhold, I drømmer om.

Skilsmisse er en af de hårdeste kriser, du kan blive ramt af. En skilsmisse griber ind i alle områder af dit liv og er en længerevarende sorgproces, du skal igennem. Jeg har god erfaring i at støtte og rådgive skilsmisseramte gennem alle skilsmissens faser.

Desuden har jeg en del erfaring med at hjælpe klienter til at komme fri af en psykisk voldelig partner eller ekspartner.

Jeg har klienter, som oplever problemer med selvværd. Mange har overhørt egne behov og har brug for igen at få kontakt til sig selv. De har haft travlt med at tage sig af andre, og ved ikke længere, hvad de selv har lyst til.

Ved at undersøge dine mønstre kan du slippe dit lave selvværd og blive din egen bedste ven.

Ud over min 4-årige uddannelse til psykoterapeut har jeg den 1-årige uddannelse som mentaliseringsfokuseret parterapeut. Hertil kommer forskellige kurser af kortere varighed i traumeterapi, kropsterapi, workshops i parterapi m.m.

Jeg arbejder oplevelsesorienteret med fokus på krop, mentalisering, relationer og tilknytning.

Du er velkommen til at læse mere om mig her

Sådan arbejder jeg

I alle samtaler tager vi udgangspunkt i det, der fylder mest for dig lige i dag. Det er min erfaring, at uanset hvor vi begynder, kommer vi naturligt til sagens kerne.

Jeg er optaget af, hvad der sker i det terapeutiske rum: Mellem dig og mig eller mellem din partner og dig. Det er min erfaring, at det der sker i rummet også sker i dit øvrige liv. På den måde hjælper jeg dig til at få øje på, hvordan du kan skabe den forandring, du ønsker i dit liv.

I samtaler med mig får du sandsynligvis øje på resurser, du selv har overset. Jeg hjælper dig med at få det liv, du drømmer om.

Når du taler med mig, taler du med en professionel, men bliver mødt af et helt menneske.

stine
Telefon: 30 26 55 03
E-mail: psykoterapeut@stinezink.dk
https://stinezink.dk

Ryesgade 29, 3. th.
8000 Aarhus C

Book en tid. Her kan du også finde en tid til 20 minutters gratis, afklarende samtale.

Inspiration i indbakken:

Undgå følelsen af fiasko som fraskilt. 5 livsvigtige og overskuelige trin

Nærmer dit parforhold sig enden? Tjekliste hjælper dig tættere på svaret på under 5 minutter

Onlinekurser:

Er det slut nu? Beslut om du vil blive eller gå. Undgå at blive drænet for energi når du tænker på dit parforhold.

Hel igen efter skilsmissen. 10 ugers onlineforløb