Stine Marie Zink

Parterapeut og psykoterapeut MPF

Jeg har altid været optaget af, hvordan de relationer, vi indgår i, har stor betydning for vores livskvalitet.

Siden jeg var barn, har jeg læst rigtig meget skønlitteratur. Jeg er ikke i tvivl om, at det kendskab, man på den måde får til mange forskellige slags mennesker, lagde grunden til min evne til at indleve mig i andre.

Det tog tid, før jeg professionelt turde bruge mit menneskekendskab og min evne til at tale med andre om emner, der går tæt på. Først i 2010 slog jeg ind på psykoterapiens vej og i 2014 sprang jeg ud som selvstændig psykoterapeut – uden andet sikkerhedsnet end et brændende ønske om at virke som psykoterapeut.

Jeg nyder alsidigheden i mit arbejde. Hvert menneske kommer med sin unikke historie, og det er en stor glæde for mig at kunne bidrage til, at andre får det bedre.

I 2011 blev jeg skilt efter 17 års samliv. Jeg bor sammen med mine to døtre fra hhv. 2005 og 2007. Siden 2013 har jeg haft en ny kæreste.

Jeg har særligt fokus på: 

Uanset om du har brug for et tjek af dit parforhold, eller om du står i en decideret krise i dit parforhold, så kan jeg hjælpe. Jeg støtter jer i at få styr på kommunikationen og i at se på de mønstre, der ligger under det, der går skævt imellem jer. Med den rigtige indsats kan I få det forhold, I drømmer om.

Skilsmisse er en af de hårdeste livskriser, du kan blive ramt af. En skilsmisse griber ind i alle områder af dit liv og er en længerevarende sorgproces, du skal igennem. Jeg har god erfaring i at støtte og rådgive skilsmisseramte gennem alle skilsmissens faser.

Jeg har klienter, som oplever problemer med selvværd. Mange er kommet lidt væk fra sig selv og har brug for hjælp til igen at få kontakt til den inderste kerne. Andre har haft så travlt med at tage sig af andre, at de ikke længere ved, hvad de selv har brug for eller lyst til. Ved at se på den rygsæk, du bærer med dig, undersøge dine mønstre og se på hvordan du er sammen med andre mennesker på, kan du slippe dit lave selvværd og blive din egen bedste ven.

Ud over min 4-årige uddannelse til psykoterapeut har jeg den 1-årige uddannelse som mentaliseringsfokuseret parterapeut. Hertil kommer forskellige kurser af kortere varighed i traumeterapi, kropsterapi, workshops i parterapi m.m.

Jeg arbejder oplevelsesorienteret med fokus på krop, mentalisering, relationer og tilknytning.

Du er velkommen til at læse mere om mig her

Sådan arbejder jeg

I alle samtaler tager vi udgangspunkt i det, der fylder mest for dig lige i dag. Det er min erfaring, at vi med netop det udgangspunkt helt naturligt kommer omkring de områder af dit liv, der har betydning for det, der ikke fungerer i dit liv.

Jeg er optaget af, hvad der sker i det terapeutiske rum: Mellem dig og mig eller mellem din partner og dig, da det er min erfaring, at det der sker i rummet også sker i dit øvrige liv. Ad den vej hjælper jeg dig til at få øje på, hvordan du kan skabe den forandring, du ønsker i dit liv.

I samtaler med mig får du øje på resurser, du selv har overset. Jeg støtter dig i at udleve det, som du brænder for og i at finde tilbage til dig selv, hvis du er kommet på vildspor. Desuden arbejder vi med at bringe dit centralnervesystem i ro.

Når du taler med mig, taler du ikke kun med en professionel, men bliver mødt af et helt menneske.

stine
Telefon: 30 26 55 03
E-mail: psykoterapeut@stinezink.dk
https://stinezink.dk

Ryesgade 29, 3. th.
8000 Aarhus C

Book en tid. Her kan du også finde en tid til 20 minutters gratis, afklarende samtale.

 

Inspiration i indbakken:

Undgå følelsen af fiasko som fraskilt. 5 livsvigtige og overskuelige trin

Nærmer dit parforhold sig enden? Tjekliste hjælper dig tættere på svaret på under 5 minutter

 

 

Onlinekurser:

Er det slut nu? Beslut om du vil blive eller gå. Undgå at blive drænet for energi når du tænker på dit parforhold.

Lykkeligt Nyskilt. Få glæde og overskud (til dig og dem omkring dig)