Om os i Psykoterapi Aarhus

Psykoterapi Aarhus har eksisteret siden 2007. Vi er et alsidigt, dynamisk og fagligt velfunderet klinikfællesskab med erfarne psykologer og psykoterapeuter.

Vi tilbyder både individuel psykoterapi, parterapi samt familie- og gruppeterapi.

flower-vase

Forandring og udvikling
I Psykoterapi Aarhus deler vi troen på, at alle kan udvikle sig, når de bliver mødt med respekt og nærvær, og af en fagperson med indsigt i og forståelse for den enkeltes situation.

Alle mennesker er unikke og værdifulde og indeholder muligheden for at udvikle sig. Vi mennesker er sociale væsener, og det er derfor i samspillet og i mødet med et andet menneske, at der kan ske udvikling og forandring.

I terapeutisk arbejde er der blandt andet mulighed for at få en dybere kontakt til sig selv, at bearbejde uforløste traumer og få kontakt til sine ressourcer. I den terapeutiske proces arbejder vi hen imod en højere grad af selvindsigt og bevidsthed omkring egne handlingsmuligheder

Primære fokusområder
I Psykoterapi Aarhus dækker vi tilsammen dækker vi følgende emner:

Desuden afholder vi foredrag, kurser, supervision og undervisning for eksempelvis kommuner, patientforeninger, sygehussektoren, daginstitutioner, socialpsykiatriske institutioner, højskoler og i skoleregi.

Under terapeuter, kan du læse mere om os og finde ud af, hvem der bedst kan hjælpe dig. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsner
Bjarne, Helge, Maiken og Ann-Dorthe

ombillede